Let's get to know each other

Dorim întotdeauna să împărtășim tot ce este mai bun și să demonstrăm pasiunea noastră pentru serviciile și munca noastră față de toți angajații noștri, actuali și viitori, cei de aproape și cei de departe, și, bineințeles, față de clienții noștri.

Susținem crearea unui mediu sigur, pașnic și plin de oportunități, unde fiecare își poate atinge potențialul maxim.

Credem în puterea colaborării și încurajăm oamenii noștri să ia inițiativa în proiectele SSM Group.
În fiecare zi, acțiunile ne sunt ghidate de cele cinci valori de bază ale noastre:
  1. Respectarea promisiunilor – Este Legea Noastră. #ssmgroup
  2. Standarde înalte – Căutăm perfecțiunea, ne provocăm în permanență, creștem în fiecare zi, împărtășim întotdeauna experiența noastră în echipele noastre.
  3. Integritate – Acționăm responsabil în raport cu toate resursele noastre, în special cea umană. Ca atare, ne-am angajat ferm să lucrăm responsabil în toate domeniile activității noastre. Scopul nostru: să progresăm în fiecare zi, să lăsăm o moștenire pentru generațiile noastre viitoare care să ne îndeplinească toate obiectivele.
  4. Puterea lucrului în echipă – Să ne împărtășim ideile, să învățăm unii de la alții, să ne ascultăm reciproc, să construim împreună viitorul. Suntem convinși că munca în echipă este esențială pentru succesul nostru. Lucrați cu amabilitate, simplitate și sinceritate.
  5. Spirit câștigător – Întotdeauna privim încrezatori în viitor. Știm să împingem constant limitele în strânsa legătură cu inovația și cunoașterea. Creăm un mediu care încurajează inițiativele individuale și colective, ne stimulează curiozitatea și generează idei noi.
  6. La SSM Group valorile noastre ne conduc către excelență în domeniul securității și sănătății în muncă, către un progres durabil și motivează toate acțiunile noastre.
  7. Dacă această scurtă descriere ti-a stârnit interesul și dorești să faci parte din echipa noastră, asteptăm CV-ul tau la adresa: office@ssmgroup.ro, cu mentiunea: „în vederea angajării”.

Multumim!

Echipa SSM Group