Protectia Muncii - SSM

Ce înseamnă SSM?

SSM = Sănătate și Securitate în Muncă 

Daca ne referim strict la activitatile legate de munca folosim termenul SSM.

Apeland la serviciile de consultanta si instruire SSM Group si avand un dosar complet de protectia muncii veti avea siguranta ca, in cazul unor accidente de munca / controale ITM, ati facut toate demersurile legale si necesare, pentru protectia muncii. De asemenea, prin instruirea introductiv generala, la locul de munca si periodica, salariatii Dvs. vor fi intodeauna bine informati cu privire la riscurile la care sunt expusi in cadrul activitatii desfasurate.

Cand se face protectia muncii?  

In functie de domeniul de activitate asistenta SSM este reglementata prin Legea 319/2006 sa fie efectuata de catre persoane abilitate in acest sens, la angajare si periodic. 

Documentatiile pe linie de SSM se realizeaza o singura data la infiintarea firmei sau la schimbarea domeniului de activitate.

Fiecare angajator trebuie sa detina in toate punctele de lucru documentatiile pe linie de SSM, reglementate de Lg 319/2006 si Codul Muncii, corect completate, semnate si stampilate.

Documentele necesare conform Legii Nr. 319/2006 şi HG Nr. 1425/2006, sunt:

Documentatia se elaboreaza de catre Inspectorii SSM Group in functie de particularitatile locurilor de munca si ale activitatilor desfasurate.

Documentele se intocmesc o singura data, actualizarile ulerioare fiind incluse in abonament, indiferent de tipul acestuia.