SSM Group

DESPRE NOI

Asigurăm clienților noștri seriozitate si profesionalism în activitățile specifice pentru Protecția Muncii – Securitatea și Sănătatea în Muncă, Prevenirea și Stingerea Incendiilor, Evaluarea riscurilor profesionale și de accidentare, Medicina Muncii, Cursuri de Prim Ajutor, Buletine PRAM.

Datorita experientei acumulate pe parcursul a 11 ani in domeniul securitatii si sanatatii in munca, a administrarii societatilor si a gestionarii personalului in diverse domenii de activitate, va oferim servicii profesioniste si de calitate.

DE CE NOI?

 • Te reprezentam gratuit in fata organelor de control indiferent de tipul abonamentului pe care il ai la noi.
 • Iti oferim consultanta gratuita 24/24, 7/7, fara costuri suplimentare.
 • Ne ocupăm de tot ceea ce ai nevoie în materie de Protecția Muncii, Securitate și Sănătate în Muncă (SSM) și situații de urgență (SU): de la alcătuirea dosarelor, la echipamentele de protecția muncii de care ai nevoie, până la instructaj și dotarea firmei cu tot ce este nevoie în caz de situații de urgență.
 • Pentru ca ne dorim sa ramanem o perioada foarte lunga de timp partenerii tai pentru servicii de protectia muncii ne propunem sa eficientizam cat putem de mult economic colaborarea si, in acelasi timp, sa ne asiguram ca esti in regula din punct de vedere legal.
 • Suntem o firma de protectia muncii mobila, din fericire specificul muncii noastre ne permite sa te putem servi indiferent in ce localitate ai sediul sau punctele de lucru.
 • Suntem flexibili, ne adaptam nevoilor tale, oferim un preț corect. 
 • Oferim acoperire nationala, fara subcontractori, fara costuri suplimentare de deplasare, tariful este unic si transparent.
 • Fisele de instruire si materialele utilizate sunt incluse in abonamentul unic.
 • Documentele intocmite se achita o singura data, actualizarile anuale sunt incluse in tariful abonamentului.
 • Suntem și pe SEAP- Sistemul Electronic de Achiziții Publice 
 • Te ajutam cu consultana, video de instruire pentru o invatare mai usoara, training-uri SSM SU online, fara a necesita deplasarea salariatilor.

CLIENTI REPREZENTATIVI

Pentru a vedea lista completa a partenerilor companiei noastre, va rugam sa accesati link-ul de mai jos

ECHIPA NOASTRA

Ionut Popa
fondator, director executiv

Parte din echipa SSM Group, Ionut Popa este persoana care se ingrijeste de partea administrativa si de cercetarea evenimentelor in munca.

0722.914.119

Gabriel Lipan
Inspector SSM, Cadru Tehnic PSI

Gabriel Lipan este partea exigenta a echipei noastre. Gabi este renumit pentru corectitudinea si exigenta de care da dovada in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca.

Oana Balcan
Inspector SSM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Florina Rata
Inspector SSM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Alexandru Poleac
Manager HR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

SSM Group
Suntem un partener ce se implica activ in furnizarea de solutii viabile care sa acopere particularitatile problemelor fiecarui client
Intra in legatura cu noi
SSM Group Team S.R.L.
CUI RO33377938
Str.Voinicului nr.11, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0722 914 119
© Copyright SSM Group 2019. Toate drepturile rezervate.